Prag(VTO)

Više
4 godina 11 meseci pre #105451 od Aleks
Aleks je napravio novu temu: Prag(VTO)

Parovi suočeni sa sterilitetom ili nekim drugim reproduktivnim problemom,i koji zele da urade vantelesnu oplodnju, sve češće se odlucuju za klinike u Pragu.Nekima je to posle vise neuspelih vto ,poslednja nada. Procenat uspešnosti oplodnje u Pragu je izuzetno visok, pre svega zato što imaju kvalitetne laboratorije, pa su u stanju da izaberu najkvalitetnije polne ćelije za oplodnju.Zbog toga veliki broj parova iz zapadne Evrope dolazi bas u Cesku na oplodnju.
Ukoliko neko ima informacije o ceni,proceduri,uslovima,rezultatima,poznaje nekog ili je radio VTO u Pragu,neka podeli sa nama informacije i iskustva.
[/url]

Zahvalnice:: Boyanna, Bebac medeni

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Više
4 godina 11 meseci pre #105453 od Boyanna
Boyanna je odgovorio na temu: Prag(VTO)
Klinika Pronatal u Pragu (ima isturenih jos u par gradova Ceske) je iskrena preporuka svim parovima koji pokusavaju vantelesnu! Imam par prijatelja koji su posle brojnih neuspelih pokusaja u raznim nasim klinikama u Beogradu, uspeli tamo. Iz njihovog iskustva, bolje klinike nema, ljubaznost, strucnost, cena. Sve. Ukoliko neko zeli, mogu postaviti detalje, mailove, adrese, spisak analiza, klinika sa kojom saradjuju u srbiji i sl.

Honesty is an expensive gift, don`t expect it from cheap people.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

  • Nina-David-Simon
  • Nina-David-Simon's Avatar
  • Van mreže
  • BB Starosedelac
  • BB Starosedelac
  • *** Nina i David ***
Više
4 godina 11 meseci pre #105459 od Nina-David-Simon
Nina-David-Simon je odgovorio na temu: Prag(VTO)
Jedna doktorka iz nase ambulante (34 godine ima) pokusavala je vantelesnu kod nas nekoliko puta ali nije uspelo. Pricala je da planira u Cesku da ide do kraja godine, raspitivala se kod ljudi koji imaju iskustva i po preporuci. Ne znam koja klinika je u pitanju.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Moderatori: BoyannavesnasEka

Prijavljivanje/Registracija