- Poruka: 57
- Primljenih Zahvalnica: 36
Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.
Nismo ti cestitali draga na prinoviDragica napisao/la: Kada sam se prvi put porodila nije mi dolazila patronažna sestra jer sam se porodila dan pred uskrs pa zbog praznika niko nije dolazio mada kad sam izašla iz bolnice praznici su prošli ali dobro, snašla sam se, pomagala mi je komšinica, sada u drugoj trudnoći pošto su sumnjali da imam trudnički dijabetes kojeg nije bilo jer sam uradila testove koji su pokazali da ga nemam ali za svaki slučaj pri kraju trudnoće mi je dolazila patronažna dva puta nedeljno da mi meri šećer. Već tu smo se jednom prilikom da tako kažem zakačile jer je došla u 10 sati i ja sam joj tad skrenula pažnju da kad merim šećer ne jedem ništa prethodni dan posle 18,00 časova i da baš nije u redu da toliko gladujem. Kad sam se porodila dolazila je tri dana i sva sreća što je bebi treći dan otpao pupak jer su me opet hvatali ovi novogodišnji praznici tako da ona ne bi dolazila. Sve u svemu krajnje neprofesionalno odradjen posao, mogu reći da sa istom nisam bila zadovoljna. Jednom je okupala bebu i to ne znam kako je uspela jer nije ispuštala mobilni iz ruku.