- Poruka: 9081
- Primljenih Zahvalnica: 2948
Aleks napisao/la: Ja sam se poradjala u Visegradskoj i meni nije bila losa.Da li ja nisam imala velika ocekivanja ili sam imala suvise druge hrane,poput voca,plazme i sl.,uglavnom ,bila sam zadovoljna,i hranom i celim tretmanom u Visegradskoj.Pritom sam vrlo izbirljiva,i dosta kuvanih jela npr.kupus,sarmu,spanac,boraniju...ne jedem.
Trudnice i porodilje koje su na posebnom rezimu ishrane(zbog dijabetesa,pritiska,carskog...)su mnogo losije prosle,da ne kazem gladovale.
Boyanna,zasto zabranjene posete???Meni su dosli odmah.
Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.
Sve to dozivela ....s tim sto je "nadrkana" Terzicka(ona mu je valjda neka glavna na odeljenju) zabranila mm da mi ostavi hranu...rekla mu je da dodje za vreme posete....a to sto on radi po ceo dan nema veze...i sto su kao za inat svi moji bili bolesni kad sam se ja porodila ni to nema veze...Two Princess napisao/la: Ona mama koja ostaje u porodilistu tri dana ili manje, pa naravno da se nece secati hrane. Ali vreme od 8, 9 ili duze dana bez adekvatne ishrane je dug period i ne moze da se zanemari i ne pamti.
I jos ako je porodilji dozvoljeno i u mogucnosti je da izmedju obroka gricne plazmu, keksic, cokoladu, vocku, sokic, sve ono sto dragi ljudi donesu, nece glad ni osetiti ni pored onakvog rucka.
Ali sta da kaze ona porodilja koja posle porodjaja carskim rezom 5 dana ne sme ni cokoladu, ni keks, ni vocku, kad tek ljudski jede kad dodje kuci 8 ili 9 dan? Ako niste to dozivele, ne znate kako je.