Tata na službenom putu

Više
6 godina 7 meseci pre - 5 godina 6 meseci pre #20228 od Monkey Pants
Monkey Pants je napravio novu temu: Tata na službenom putu
Da li ovde ima majki koje same podižu decu dok su očevi na radu u drugoj zemlji ili gradu? Kako prolaze vaši dani? Kako ste prevazišli razdvojenost na određeno vreme? Da li imate neku reč podrške drugim ženama ili savet? Hajde da se podržimo kroz ovu temu makar i kroz suze, smeh, plac.. Da li je razdvojenost toliko strašna? Kakvi su vaši strahovi? Koliko vam je bilo potrebno da se adaptirate? Za sve mame pitanje: Da li bi pustili muža da ode daleko od vas i da zarađuje za život? Pitanja sa iskusne mame sa ovom tematikom: da li neka od vas ima loša iskustva? Da li verujete svojim muževima? Da li ste sklone toleranciji u ovakvim situacijama?


Poslednja izmena: 5 godina 6 meseci pre od Aleks.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Više
6 godina 7 meseci pre #20229 od Boyanna
Boyanna je odgovorio na temu: Odg: Tata na službenom putu
ta sam... solo sa bebicom u Srbiji dok tata sljaka u Ceskoj... vidjamo se na svaka tri meseca po dve-tri nedelje... evo bas smo ovih dana svi zajedno :srecan:
tesko je ali sve se i moze i mora zarad ostvarenja zajednickog cilja... imam potpuno poverenje u supruga kao i on u mene tako da sa te strane nemamo problema... mada bilo je dana koje sam preplakala, pogotovu onih kad sam u PMS-u ali to valjda tako mora, izduvam se pa mi bude lakse... proci ce i ovaj period nekad, mora da prodje :)

i na kraju Ziveo Skype, uz njega je sve lakse :girl2:

Honesty is an expensive gift, don`t expect it from cheap people.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Više
6 godina 7 meseci pre #20243 od Miljana
Miljana je odgovorio na temu: Odg: Tata na službenom putu
Uh ja sam bila sama skoro 2 meseca sama, jako je tesko, nedostaje, ali zbog situacije sa finansijama morali smo tako :) sad je kuci i sve je lepse i lakse, i sto kaze Boyanna ziveo Skype :PMama, ponosna sam sto ste vi moji roditelji <3

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Moderatori: vesnasEka

Prijavljivanje/Registracija