ponedeljak, 19 januar 2015 22:04

Kuvarski dnevnik bebe Marte

Objavila
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)

Treće prošireno izdanje knjige „Kuvarski dnevnik bebe Marte” dr Marije Mandić, predstavlja priručnik o uvođenju nemlečne dohrane kod odojčadi, njihovom  postupnom uobročavanju i ishrani bebe do godinu dana.  

Ovo je prvi kuvar za bebe na našim prostorima koji je, jednim svojim delom, pisan u obliku dnevnika. Prikazano je 115 dnevnih menija koje je beba Marta, inače treće dete autorke, dobijala svakodnevno do svojih devet meseci i nakon toga do svog prvog rođendana. Ovde se vidi kako se i kada koja namirnica uvodila, te kako se beba Marta uobročavala (kad i kako je uveden koji obrok). Pored ovoga na početku knjige nalazi se KNJIGA UTISAKA mamica koje su koristile prva dva izdanja Dnevnika. Zatim sedi “Oda dojenju” i najsavremenije preporuke oko uvođenja nemlečne dohrane, te odgovori na najčešća pitanja sa kojima se majke sreću u  ovom razdoblju. Praktični saveti iz knjige će vam biti od ogromne koristi, a beba će uživati u svim zdravim i finim obrocima koje spremite za nju.

Prateći ovaj priručnik, prilikom ishrane svoje bebe, odnosno pravilnom ishranom u najranijem životnom dobu deluje se preventivno na razvoj mnogih bolesti kasnije u životu kao što su dijabetes, infarkt srca, šlog, prerano starenje, povišeni krvni pritisak i druge. Upravo na ovaj način pruža se bebama najbolji početak njihovog života. Osim majkama, negovateljima i hraniteljima, koji su direktno vezani za uvođenje nemlečne dohrane svojim bebama, Dnevnik je dobar putokaz i za očeve beba, za bake i deke koji će na bilo koji način biti ili već jesu, uključeni u ishranu bebe.

Knjigu KUVARSKI DNEVNIK BEBE MARTE

priručnik o uvođenju nemlečne dohrane i uobročavanju odojčeta, za sebe ili kao poklon dragim osobama možete naručiti kod autora za 400 rsd

tel: 063-593-068, 024-524-844

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

www.facebook.com/KuvarskiDnevnikBebeMarte

Pročitano 2188 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 19 januar 2015 22:06
Više iz ove kategorije « Baby Kuvar Zdrava dečja ishrana »

Prijavljivanje/Registracija