Dobrodošli u rubriku u kojoj možete potražiti savet pedijatra.

Na vaša pitanja odgovara pedijatar dr Ljiljana Turjaković Spasić iz Pedijatrijske ordinacije "Neven" iz Smedereva.

Ulica Davidovićeva 9,
Smederevo
T/F: +381 (0)26 61 7788
Radno vreme:
ponedeljak-petak od 9 do 13 i od 17 do 20 časova,
subota od 9 do 13 časova

ordinacijaneven@yahoo.com
www.facebook.com/ordinacijaneven

Pedijatrijska ordinacija Neven - čuvar smeha vašeg deteta!

Dobar dan, kako ste danas? Prvo pitanje koje ćete dobiti putem telefonskog poziva od strane jedne od najomiljenijih lekarki u Smederevu, Ljiljane Turjaković Spasić. Pedijatrijska ordinacija Neven brine o zdravlju vašeg deteta i nakon izvršenog pregleda i ustanovljene dijagnoze. U čekaonici nijedno dete neplače jer neverovatno topla atmosfera, ljubaznost, gomila prelepih i šarenih igračaka opustiće vas i vaše dete. Detaljna analiza i pregled vašeg deteta u miru i stručni savet specijaliste i vrhunskog lekara, smanjiće vaše brige i uštedeti vreme čekanja.

Pedijatrijska ordinacija Neven je osnovana 2001. godine. Specijalistički i subspecijalistički pedijatrijski pregledi, sistematski pregledi dece za polazak u vrtić i školu. Inhaliranje i aspiriranje, obrada rana i previjanje, obrada pupka i sora kod beba, davanje injekcija, tretmani logopeda i somatopeda, kućne posete. Saveti za negu i ishranu zdrave dece. Homeopatski metod lečenja dece.

Drage naše mame, vreme je da uštedite vreme i dobijete pravi savet u Pedijatrijskoj ordinaciji Neven – čuvaru osmeha vašeg deteta!

Pitanja mogu da postavljaju samo registrovani korisnici. Molimo vas da se prijavite ili registrujete nalog.

Bela

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Moja beba ima 20 dana i nosić joj je zapušen odnosno ima sekreta u nosu, a primetila sam da joj je nosić bio zapušen još dok smo bili u porodilištu. Nos joj ispiram bebisolom i koristim pumpicu za čišćenje, primetila sam da izbacuje sekret i kroz stolicu. Interesuje me da li imate bilo kakav drugi savet za mene i da li dete može da se vakciniše. Napominjem da bebu još nije pregledao pedijatar, a interesuje me i da li pri ovakvom stanju treba da je odvedem na pregled.

- Poštvana Bela. svaka beba bez obzira na uzrast ima problem sa nosićem. Nosić je malih dimenzija tako da je dovoljno da ima sasvim malo sekreta u nosu  ili da  su zidovi nosića otečeni, pa da dete ima muku. Moj savet je da se nosić redovno ispira fiziološkim rastvorom, da se sekret ne vadi pumpicama.Nosić treba ispirati pre nego što dete jede jer je  važno da kada dete jede nosić bude prolazan za vazduh. Ako dete postane plačljivo i slabije  sisa ili pije poželjno je da dete pregleda pedijatar. Savetujem da se dete vakciniše samo  kada je potpuno  zdravo.

Pročitano 992 puta

Prijavljivanje/Registracija