Recepti na C

Camac krompir
  • Vreme pripreme: 30 minuta
  • Težina pripreme: laka

Camac krompir

Camac krompir, jelo koje se sprema brzo, a veoma ukusno...

Autor: Bebac Smajli

Cannelloni
  • Vreme pripreme: 1h
  • Težina pripreme: laka

Cannelloni

Italijanski specijalitet "Cannelloni"
Autor: Mmmmilica
Cheesecake - Rachel 

Cheesecake - Rachel 

Keks, mleko i maslac koji je bio nekoliko sati na sobnoj temperaturi, umesiti rukama i u kalup utapkati rukama za podlogu.


Slatku pavlaku umutiti mikserom sa kremfixom. U drugoj posudi umutiti sir sa šećerom u prahu, vanilin šećerom i kašikicom arome vanile. Spojiti ove dve smese.

Želatin preliti sa 4 kašike hladne vode i ostaviti 10-tak minuta da nabubri. Zatim ga zagrevati na vatri do tačke ključanja (ne sme da provri). Sipati u smesu sa sirom i slatkom pavlakom i izmiksati sve zajedno, zatim fil staviti preko kore.

Maline (zajedno sa svojim sokom, ukoliko su pustile malo soka, dodati oko 2dcl vode) i šećer staviti da prokuvaju oko 10-tak minuta. 2 kesice želatina preliti sa 8 kašika hladne vode i ostaviti 10 minuta da nabubri. Zatim zagrevati do tačke vrenja, ali ne sme da proključa isto kao i u prethodnom postupku. Otopljen želatin dodati u posudu sa malinama i ostaviti oko sat vremena da se prohladi.

Preliti fil II preko fila I i ostaviti u frižideru nekoliko sati da se sve stegne
Cherry tomato by tata Pedjolino
  • Težina pripreme: veoma laka

Cherry tomato by tata Pedjolino

Recept nedelje "Cherry tomato by tata Pedjolino"
Autor: Pedja Petkovic - Smederevo
Cokoladni kolac sa breskvama
  • Vreme pripreme: 1h
  • Težina pripreme: laka

Cokoladni kolac sa breskvama

Cokoladni kolac sa breskvama, melem za sva cula...

Cookies
  • Vreme pripreme: 45 minuta
  • Težina pripreme: laka

Cookies

Neodoljivi su skroz
Autor: mmmmilica
Corbica od karfiola
  • Vreme pripreme: 30 minuta
  • Težina pripreme: veoma laka

Corbica od karfiola

Corbica od karfiola koju sva deca vole
Autor: Tata Veca
Crno beli keksići - m2m2

Crno beli keksići - m2m2

Umutite brašno, prašak za pecivo, šećer u prahu, vanilin šećer, 1 jaje I jedno žumance i rastopljeni margarin. Dobijenu smesu podelite na dva dela, pa u jedan deo dodajte kakao i ponovo ga umutite. Razvucite i svetlo i tamno testo na debljinu od 3 mm. Svetlo testo premažite umućenim belancem, preko njega stavite tamno testo, urolajte i stavite u frižider da odstoji 30 minuta. Ohlađeni rolat isecite na kolutove debljine 1 cm, poređajte ih u pleh i pecite 15 minuta na temperaturi od 190 stepeni.

Cufte u paradajz sosu
  • Vreme pripreme: 1h 30 min
  • Težina pripreme: laka

Cufte u paradajz sosu

Rucak koji klinci obozavaju
Autor : Snezap

Prijavljivanje/Registracija