nedelja, 11 januar 2015 01:15

Baby Boom u gostima, u Školi „My Sunshine“!

Objavila
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Imali smo veliku čast i zadovoljstvo da prisustvujemo Novogodišnjem maskembalu i Novogodišnjim, javnim časovima u Školi Engleskog jezika „My Sunshine“. Nasmejana lica dečice, oduševljeni roditelji i fenomenalna atmosfera su nam pokazali i dokazali zašto se u školi „My Sunshine“ uvek traži mesto više.

 

Teachers Jelena, Dragana i Maša sve vreme pričaju na Engleskom jeziku i komuniciraju sa decom putem metode „learn through play”. Vrlo smo iznenađeni količinom znanja kojom raspolažu deca. Moramo naglasiti da se radi mahom o predškolskim i mlađim uzrastima.  Tokom Novogodišnjih, javnih časova roditelji su bili u mogućnosti da provere znanja svoje dece. Retrospektiva pređenog gradiva u  prvom polugodištu kao i dodela Novogdšnjih paketića su obeležili javne časove.

Nekoliko dana kasnije, organizovan je Novogodišnji maskembal na kome se pevalo i đuskalo. Deca su bila očarana Novogodišnjom atmosferomi sa tugom napustila prostorije škole “My Sunshine”.

Sa nestrpljenjem se očekuju prvi časovi u aktuelnom mesecu januaru u kojem izdavajamo fenomenalnu akciju gratis časova u januaru za nove polaznike. Takođe, formirane su i nove grupe: 2010/2011 godište kao i 2008/2009 godište. Sa gradivom se kreće od početka. NOVE GRUPE POČINJU SA RADOM 12.januara!!!  Stari polaznici koji dovedu nove, dobijaju 50% popusta.
Broj mesta ograničen. Prijavite se na vreme.
Studio Engleskog jezika My Sunshine
Despota Stevana 17, Smederevo
066 433 013

Pročitano 2414 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 11 januar 2015 12:14
Dasha

Šta je to pravo JA? To je ono što vi jeste, a ne ono što su drugi učinili od vas...

babyboom.in.rs

Galerija slika

Više iz ove kategorije AKCIJA! AKCIJA! AKCIJA! »

Prijavljivanje/Registracija