Dasha

Dasha

Šta je to pravo JA? To je ono što vi jeste, a ne ono što su drugi učinili od vas...

četvrtak, 10 septembar 2015 11:16

Koliko je normalno da izgubimo kose dnevno?

Ako se osećate kao da gubite previše kose, niste jedini. Mnogo žena kada vidi "klupko" dlaka u odvodu posle tuširanja ili prepunu četku kose nakon češljanja, uspaniči se, ali eksperti kažu da je to što se dešava sasvim normalno.

Ne možete da zaspite? Dobrodošli u klub. Veliki broj ljudi pati od insomnije, ali srećom postoje metode koje će vam pomoći da lakše utonete u san.

Ako razlog što patite od nesanice nije neko zdravstveno stanje ili lekovi, najčešći uzrok je anksioznost, kažu naučnici. Nervoza i zabrinutost veoma će otežati san i onemogućiti vam da se opustite. Mislili ste da nije moguće odlutati u snove čim dodirnete jastuk, ali ako se budete služili ovim naučno dokazanim metodama, koje uključuju tehnike opuštanja, imaćete san kao beba.

utorak, 08 septembar 2015 13:30

Šta oblik ruža govori o Vama?

Hajde da saznamo šta oblik ruža govori o vama!

Oblik ruža može reći mnogo o karakteru njegovog vlasnika.

Ali, nemojte previše ozbiljno shvatati ove informacije.

Moguće je da je vaš ruž stekao određenu formu slučajno.

Dakle, šta tačno ženski ruž može reći o karakternim osobinama?

Kako da izaberete kaiš koji najbolje pristaje vašoj figuri?

Nezaobilazni modni detalj u svakom garderoberu, kaiš je najbolji ženski saveznik koji na čudesan način uspeva da “preoblikuje” siluetu i istakne stil.

Osim što naglašava konture tela i istanjuje struk, on diskretno maskira stomak i široke bokove.

Imali smo veliku čast i zadovoljstvo da prisustvujemo Novogodišnjem maskembalu i Novogodišnjim, javnim časovima u Školi Engleskog jezika „My Sunshine“. Nasmejana lica dečice, oduševljeni roditelji i fenomenalna atmosfera su nam pokazali i dokazali zašto se u školi „My Sunshine“ uvek traži mesto više.

Nova Guglova aplikacija „Glance“ funkcioniše tako što na vašim Gugl naočarima prikazuje ono što vaš partner vidi kroz svoje. Korisnici mogu da naprave i snimak. Aplikacija je već dostupna na ‚‚iPhone" aparatima, a uskoro će biti dostupna i na Gugl naočarima.

Te očaravajuće oči, taj prelepi osmeh! Pokušavate da uhvatite najlepše trenutke sjajne ličnosti vašeg deteta ali vrlo često ne ide baš onako kako ste zamišljali...
Kako deca mogu upropastiti planove kada je fotografisanje u pitanju... Mada u želji za dobrom fotografijom, roditelji obično naprave urnebesno smešne fotografije svoje dece, što i nije tako loše. Svakako je važno da neke fotografije ne ugledaju svetlost dana...

utorak, 18 novembar 2014 00:00

Prevencija gojaznosti kod beba

Prema podavima Svetske zdavstvene organizacije na svetu ima 43 miliona gojazne dece, od čega je 80% u zemljama u razvoju. U SAD se u poslednjih trideset godina broj gojazne dece utrostručio, ali je situacija veoma loša i u Evropi.
Procenjuje se da se svake godine broje gojazne dece u Evropi poveća za 400.000! Smatra se da je već sada svako četvrto dete u Evropi gojazno.

utorak, 18 novembar 2014 00:00

Kako da umirite razdražljivu bebu?

Verovatno se skoro svaki roditelj suočio sa situacijom: beba plače bez razloga. Bar bez očitog. Sita je, presvučena, zdrava. Al’ se ne da umiriti. Pokušajte sa nekoliko “trikova” koji mogu da pomognu da se beba umiri.

MOZAK tek rođenih beba najbrže raste tokom prva tri meseca: za 90 dana naraste do polovine mozga odrasle osobe.
Ovo otkriće ostvareno je zahvaljujući novim tehnologijama magnetne rezonance koje omogućavaju daleko preciznije praćenje rasta mozga.

Strana 1 od 5

Prijavljivanje/Registracija