nedelja, 12 oktobar 2014 00:00

Najbolji tata

Objavio
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

U potrazi smo za najboljim tatom! Da li je on u vašoj porodici? Pošaljite nam esej na temu zašto je baš on najbolji tata uz obaveznu fotografiju! Želimo da saznamo zašto bi tata iz vaše porodice osvojilo ovu laskavu titulu i nagradu? Možda vam je pomagao u najtežim momentima ili od prvog dana kupao bebu ili je sjajan kuvar ili savršeno održava kuću čistom ili je mudri savetodavac ili najbolji muž na svetu ili inspiriše vašu decu da budu fenomenalni ljudi??? Dajte nam primere zašto je vaš tata poseban i osvojite vredne nagrade! Želimo da pročitamo nešto izvanredno i atipično, želimo da inspirišemo sve tate da budu upravo takvi: sjajni muževi i još bolji očevi. Želimo da srušimo sliku balkansih očeva koja ih opisuje kao lenje, neodgovorne osobe. Naše tate su drugačije, dokažimo to ili podstaknimo ih da budu drugačiji!

 

U foto galeriji na našem sajtu postavite fotografiju sa esejom o tome zašto je vaš tat najbolji. Fotografije bez eseja se ne mogu kvalifikovati. Na pobedu će uticati dva faktora:

  1. Najvise rangirana fotografija sa esejom
  2. Ocena stručnog žirija odnosno administratorskog tima vašeg omiljenog sajta!

Uskoro ćemo objaviti više detalja koji se tiču nagrada, broj nagrađenih kao i datumu završetka konkursa. A do tada, pošaljite nam fotografiju najboljeg tate uz kratak esej.

Srećno svima!

Pročitano 1604 puta
Baby Boom Tim

Yes I think to myself... What a wonderful world.

Više iz ove kategorije VIP najbolje tate, TOP TEN! »

Prijavljivanje/Registracija