nedelja, 12 oktobar 2014 00:00

Danijela Jeremic Trojanovic Cvetic Dizajn / Piccolo Popolo

Objavio
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predstavljamo Vam jos jednu SUPER USPEŠNU MAMU sa Baby Boom stranica:

Danijelu Jeremić Trojanović, vlasnicu kompanije Cvetić Dizajn Piccolo Popolo https://www.facebook.com/pages/De%C4%8Dija-garderoba-Cveti%C4%87-Design/100707866667278?ref=ts&fref=ts koja je na  sjajan način uskladila kvalitet dečije odeće sa  veoma povoljnim cenama! Svima su veoma dobro poznate ptičice u tufničastim čizmicama, leptirići, cvetići koji ponosno krase komade ove dečije garderobe. Veoma jedinstvena, moderna kompanija kao i njena vlasnica koja u isto vreme gaji velike porodične vrednosti. Cvetić Design je veoma popularan srpski brend a mi Vam sa ponosom  predstavljamo intervju sa ženom koja stoji na čelu ove uspešne firme!

 

1. Kad, kako i zašto se počeli da se bavite Vašim poslom?

Počeli smo sa malom radnjom, pokušavali smo da nađemo robu koje nema u svakoj drugoj radnji I dobavljače koji će nas štititi.

Kako se to teško nalazi odlučili smo da započenemo sopstvenu proizvodnju.

 

2. Koliko dugo se bavite ovim poslom?

Trgovinu smo započeli 2005 godine, a proizvodnju 2007., dve,tri godine smo radili samo za našu radnju a zatim smo počeli da se širimo

 

3. Koja je Vaša najveća inspiracija i motivacija u radu?

Zadovoljan kupac vas uvek inspiriše I motiviše I zbog toga se uvek trudimo da svaki novi model kako kvalitetom, tako I dizajnom zadovolji mališane.

 

4. Da li Vaša profesija krije u sebi i neke loše strane? A podelite sa nama i one dobre...

Svaka profesija krije kako loše tako I dobre strane. Ako bih sada rekla da su previše posla I stresa loše strane, neko bi rekao da su to dobre jer bar imamo posao pa zbog toga ne bih pravila jasnu granicu.

 

5. Koliko je potrebno truda i rada da bi se dostiglo savršenstvo u ovom poslu..Neki bi gledajući Vaš rad rekli da ste Vi već taj cilj ostvarili..Kakvo je vaše mišljenje o tome?

Svaka sezona donosi nešto novo i uvek ista rečenica – Samo još to nam nedostaje. Cilj imamo I nadam se da ćemo ga i ostvariti.

 

6. Kada prezentujete Vašu garderobu,namenju najmladjoj populaciji na šta stavljate akcenat ?

Kvalitet i udobnost.,sve ostalo dolazi posle toga, kada su deca u pitanju.

 

7. Da li su se modni trendovi zaista toliko promenili? Koliko često je potrebno dovijati se sa novim idejama,dizajnom i celokupnim izgledom odeće da bi ona i dalje bila primamljiva za kupce?

Svaka sezona donosi nešto novo, svaki artikal se mora menjati da biste zadovoljili tržište. Nekada su kod dece bile zastupljene dve boje i tri modela a sada je sve raznovrsnije. Svake nedelje se trudimo da uradimo nešto novo i da svaki artikal bude različit.Ako imate kupca koji konstantno uzima robu od vas naravno da očekuje da će dobiti nešto novo.

 

8. Da li postoji nešto,po pitanju dečije odeće,što je konstanto i nepromenjljivo..?

Postoji neka klasika kod beba ali i tu se trudimo da unesemo neke promene da bi prilagodili bebama i naravno mamama koje pored kvaliteta žele i dizajn.

 

9. Koliko dece imate i koliko dugo ste u braku?

U braku smo devet godina i imamo ćerku Ivu.

 

10. Poslednje dve kolekcije za proleće i leto 2013-e, uredjene su po Vašoj zamisli ? Da li Vam je Vaše dete možda pomoglo u dizajniranju, nekim svojim idejama?

Da, to je prva kolekcija koju sam potpuno sama radila. Ona je već velika, ima izgrađen ukus ,njene ideje mi znače, uzorke radimo u njenim veličinama i odmah dobijete primedbu ili pohvalu.

 

11. Da li Vaša profesija oduzima vreme provedeno sa porodicom,detetom?

Tužno kada moram da odgovorim potvrdno na to pitanje, ali se trudim da je uključim da radi sa nama i na neki način da i njoj to bude zabavno.

 

12. Koje su najosnovnije porodične vrednosti po Vašem ličnom mišljenju?

Tolerancija,iskrenost, posle toga sve dolazi na svoje mesto.

 

13. Kako uspevate da na tako sjajan načinuskladite kvalitet dečije odeće koju nudite sa toliko povoljnim cenama? Da li ste baš posebnu pažnju posvetili tom delu posla,učiniti nešto što je izuzetno,dostupno svima?

Što se tiče domaćeg tržišta mi imamo prosečne cene,ali od kada smo počeli da radimo, prvenstvo dajemo kvalitetu materijala.

Kod dečije garderobe cenu formira materijal a kod beba često utiče dužina rada, pa se zbog toga nekada i pitamo zašto je za bebe nešto toliko skupo.

 

14. Zašto baš naziv "Cvetić"? Da li je neka posebna priča vezana za ime Vaše firme?

Naš mali nesporazum vezan je za ime radnje koja se zove "Cvetić", da bi bilo sve povezano, firmi smo dodali samo Design.

 

15. Da li su odredjeni komadi garderobe posebno popularni,ili drugim rečima,ima li nešto za šta se može reći da je najtraženije?

Zavisi od sezone a takođe ko bira garderobu, mama ili dete.

 

16. Kako balansirate izmedju porodičnih i poslovnih obaveza?

Kao i svaka žena koja je zaposlena. Naravno da se teško sve postiže i uvek nešto mora da trpi pa se zbog toga više i ne nerviram, što nije sve ispeglano i "uglađeno".

 

17. Da li biste poručili nešto osobama koje bi krenule Vašim putem i koje bi se rado bavile poslom kojim se Vi bavite?

Korak po korak, ni ovaj niti bilo koji drugi posao ne donosi rezultate preko noći i mi se još uvek borimo sa raznim preprekama.

 

18. Šta smatrate da bi poboljšalo natalitet u Srbiji?

Sada je 01:32 , pa bih to pitanje ostavila pametnim ljudima koji se svaki dan bave sa tom temom .

 

19. Poručite nešto Vašim Baby Boom fanovima ...

Hvala na svim pohvalama I kritikama koje ste nam uputili, trudićemo se da svaka sezona bude bolja

 

20. Cvetić je za mnoge veliko otkriće... Put do kvalitetne garderobe,koju svi vole..I oni koji kupuju i oni koji je nose. Sta je Cvetić za Vas?

Porodična firma koju smo suprug i ja izgradili sami, sa puno ljubavi prvenstveno prema deci.

Puno pozdrava!

 

Pogledajte najnoviju letnju kolekciju CVETIĆ DIZAJNA klikom na link: https://www.facebook.com/pages/De%C4%8Dija-garderoba-Cveti%C4%87-Design/100707866667278?fref=ts

Da spremni dočekajte jesenju kolekciju jer se u kompaniji CVETIĆ DIZAJN sve vrlo brzo rasproda!

Pročitano 2162 puta
Baby Boom Tim

Yes I think to myself... What a wonderful world.

Više iz ove kategorije « Sanja Konjovic Ninia

Prijavljivanje/Registracija