utorak, 08 decembar 2015 10:02

Izazov

Objavila
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Izgledalo je kao da gdin A i gđa N imaju savršen brak, što nije važilo za njihove prijatelje gdina M i gđe P koji su se nedavno razveli. Razvod nije stavio gdina M u lošu finansijsku situaciju već je pretio da ugrozi i njegovu karijeru.

 

A i M su radili u istoj firmi, ali M nije bio ambiciozan kao njegov prijatelj koji kao da je bio predodređen za bolje stvari. Firma u kojoj su radili vodila je strogu politiku o zapošljavanju i u njoj nije mogao da radi niko ko je razveden. Verovali su da brak mora da se održo bez obzira koliko se supružnici mrze. Tražili ste, birali ste? Sad istrajte. 

Sveže razvedeni A je pred unapređenjem povodom kojeg je morao da ode na intervju u glavno sedište svoje firme u London. Kvaka je u tome što je razgovor predviđen za njega i njegovu sad već bivšu suprugu - njih dvoje bi trebalo da provedu vikend družeći se sa izvršnim direktorom i njegovom suprugom. Kada je M upitao A da li bi njegova P mogla da pođe sa njim i pretvara se da mu je žena, A je bio blago šokiran.

- Naravno da ti verujem M, ali mislim da je to zaista previše. Hoćeš da N leti sa tobom u London i da tamo bude sa tobom u istoj sobi u hotelu i pretvata se da si joj muž je ipak mnogo. 

Te večeri A je pomenuo N, neuobičajen zahtev koji mu je dao M. Na njegovo iznenađenje N je mislila kako to nije tako strašno i kako bi trebalo da mu pomognu. Dogovor je pao. 

Nakon par dana M i N su krenuli na put. A ih je ispratio do aerodroma i brzo otišao da sakrije nelagodu koja se uvukla u svaku njegovu poru. N je sa druge strane bila veoma vesela. Nekoliko godina nije putovala u inostranstvo i baš se radovala odlasku u London. Put je bio jednoličan i nakon iskrcavanja požurili su u hotel hde im je M rezercisao dve odvojene sobe. Ubrzo pošto su se smestili, M dobija poziv od izvršnog direktora koji mu saopštava da su on i njegova supruga pozvani u privatnu kuću izvršnog direktora i njegove supruge da im se pridruže.

- Bože, spavaćemo u istoj sobi - prošaputala je. 

- Ne brini, ja ću spavati na podu - uveravao ju je i pored toga što je bila zabrinuta kako bi A reagovao da sazna pristala je.

Direktor M-ove firme, bio je srednjih godina, ali dobrodržeći čovek, a njegova žena, koja je očito bila sličnih godina kao i on, očito je uposlila dobrog hirurga koji je učinio da izgleda kao da je u ranim tridesetim godinama. Pri tom su njene grudi, koje su virile iz uske haljine delovale još mlađe. 

Sutradan ujutru su stigli. Neko vreme su igrali tenis, pa su bili na bazenu.... Kako je N bila u bikiniju neprestano je osećala užareni pogled direktora na sebi. Imala ke utisak da vidi sve... Bilo joj je toliki neprijatno da je brzo pobegla što dalje od bazena.

Nakon ručka, muškarci su se povukli u kancelariju kako ni razgovarali o uslovima novog M-ovog položaja u firmi, dok su žene ptišle u šoping. Vratile su se sa gomilom kesa, iako je N kupila samo kutijicu mirišljave soli. To je bilo jedino što je mogla da priušti. 

Tokom večere dok su se ispijale čaše crnog vina dirtektor joj postavljao gomilu pitanja, očigledno želeći da uvidi kolilo će se ona uklopiti u novi status svog "muža". Govorio je da retko dolazi u njihov grad, što joj se svidelo pošto nije želela da se čitava farsa sa lažnim supružnicima nastavi i postane redovna. 

N je iskoristila priliku dok su muškarci pušili i pili brendi da se povuče u sobu. Nakon nekoliko minuta pridružio joj se M. 

- Ovo će te verovatno šokirati, ali ako pristaneš spasićeš me svih muka i moja finansijska će konačno da se stabilizuje zahvaljujući novom poslu - u jednom dahu reče M, kao da ako ne izgovori brzo više neće imati smelosti za to. Oklevao je i ubrzano disao kao da prikuplja snagu za ono što će reći: - Direktor i njegova žena su svingeri i žele da se zamenimo večeras. " N je stajala i samo ga nemo gledala. Nekoliko trenutaka nije mogla da dođe sebi. Kada je povratila moć govora samo je ponavljala jednu reč - Ne! 

- Pristala sam na ovu farsu zato što mi te bilo žao, i vidi u kakvu situaciju si nas uvalio! 

- Slušaj, znam da je to krupna stvar, to da tražim da spavaš sa drugim čovekom i to na ovaj način, ali to je samo jedno veče i onda je sve završeno. 

- Ali šta je sa svim tim porodičnim, hrišćanskim vrednostima, koliko znam direktor čak ne odobrava ni razvod?! 

- Objasnio mi je to - reče joj M, krijući pogled od nje. - Navodno kralj Solomon je imao gomilu žena i Bogu je to bilo uredu. 

Izgledao joj je toliko jadno i slomljeno da je skoro nesvesno, kao u nekom bunilu pristala.

Kada je izašao iz sobe istuširala se, obukla negliže i sela na ivicu kreveta tresući se od nervoze. Direktor je samo blago kucnuo na vrata pre nego što je ušao u sobu potpuno nag, i dok se kretao ka njoj sa osmehom grešnika, počeo je da mrmlja nnjšto poput toga kako ona prelepo izgleda.

Dve sekunde kasnije bez najave, grubo joj joj raširio noge kolenom i ušao u nju. Dok se on pomerao u ritmu kucanja nekog nevidljivog sata nepovezano joj je mrmljao prostakluke zagnjurivši glavu u njen vrat. Par minuta koji su njoj izgledali kao večnost i bilo je gotovo. Za to vreme M je se provodio mnogo bolje. Direktorova supruga je bila izuzetno voljna da se prihvati oralnih radova što je on oberučke prihvatio. Činilo mu se da se oko njega razlivaju boje, ali samo što nije došao do vrhunca ona se odmakla uz opasku da joj je 69 omiljeni broj. Poze su se smenjivale i ispunila mu je sve fantazije, zadovoljila sva čula. Ponovili su to nekoliko puta te noći, ne primećujući direktora koji ih posmatra kroz poluotvorena vrata...

* * *

Kada su se sutradan vratili kući A je upitao N da li se dobro provela, na šta je ona kratko odgovorila - Bilo je grozno. Nije želeo to da prizna, ali to je bio odgovor kojeđ se nadao. Par nedelja kasnije A se vraća kući sa neverovatnim vestima. - Nećeš verovati šza se desilo u firmi. Onaj ludak M je napustio sve i pobegao sa direktorovom ženom. Živeće zajedno. N odmahnu glavom u neverici, dok joj je muž blistajući od neskrivene nade saopštio da postoji mogućnost da preuzme M-ov posao. - Bolje bi bilo da obrišeš prašinu sa onih kofera, pošto kako stvari stoje uskoro bi mogli da putujemo u London.

Lilith 

Pročitano 119189 puta

Medije

Više iz ove kategorije « Zakopčava mi haljinu November love »

Prijavljivanje/Registracija