subota, 17 oktobar 2015 23:22

Dolce & Gabbana Jesen/Zima 2015/2016 - Milan Fashion Week Istaknut

Objavila
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Domenico Dolce i Stefano Gabbana su dva genijalna uma, koji uspevaju da donesu slobodu u našim modnim fantazijama i uvek ostvare naše snovi svaki put kad predstave novu kolekciju.

Oni znaju kako da obožavaju ženu svojim izuzetnim kreacijama sa visokom dozom glamura i luksuza, čak i kada je to jednostavna mala crna haljina. Oni su nepobedivi kada je u pitanju prikaz istorije, kulture, porodice i ljubavi. Igraju se detaljima i bogatim ukrasima koji su oblikovali DNK njihove luksuzne modne kuće.

Pod nazivom Viva La Mama i koristeći hashtag #DGMamma, njihova Dolce & Gabbana jesen/zima 2015/2016 kolekcija slavi majčinstvo, tačno na vreme za Međunarodni dan žena.

Sjajne "mame" hodale su na modnoj pisti noseći bebe ili su se držale za ruke sa svojim ćerkama, dok je lepotica Bianca Balti u drugom stanju izgledali apsolutno blistavo u prašnjavo roze haljini koja je upotpunjena Dolce & Gabbana vintage crnom tašnom i potpeticama.

A pozadina? Predivne mame i puno dece u lepim Dolce & Gabbana haljinama! Ne može biti slađe i kreativnije!

Kolekcija je lepa i sanjalačka i odaje počast svim majkama na svetu, njihovoj eleganciji, milosti i lepoti.

Ovo raspoloženje počelo je na samom početku revije, kada je prvi model sišao niz pistu u beloj haljini sa roze aplikacijama i porukom sa sadržajem "Volim te mama". Videli smo istu poruku ("Ti voglio bene mamma") koja se pojavljuje na haljinama, suknjama, džemperima, pa čak i kaputima. Čak i kada nismo videli takve poruke, bili smo preplavljeni obiljem strastvenih crvenih ruža, motiva koji dolaze u obliku slika, vezova i aplikacija da svaki komad pretvore u pravo umetničko delo.

Pored palete boja koje se koristi u kolekciji, sicilijanske čipke, kao i savršeno skrojenih suknja i odela, haljina pedesetih peščanog sata, svaki aspekt kolekcije Dolce & Gabbana jesen/zima 2015/2016 tera nas da se zaljubimo u filozofiju modne kuće iznova i iznova.

Teško je skinuti pogled sa senzualne čipke, dok su male haljine u pastelnim bojama sa prevelikim ružama postale must-have komadi jesenje sezone, kada je u pitanju stvaranje šik i ženstvenog izgleda. Bunde dolaze u različitim nijansama i crni kaputi od kože sa krznom odlična su opcija za podizanje zimskog izgleda i ubrizgavanja velike doze luksuza vašim dnevnim ili večernjim prilikama.

Nemoguće je ne primetiti luksuzne modne dodatke, kada je u pitanju Dolce & Gabbana revija. Kreativni dizajneri kuće sugerišu na tašne kockastog oblika, kožne čizme, slušalice od dragulja i cipele sa potpeticom ukrašene cvećem.

Ukoliko želite da oponašate stil moderne, Dolce & Gabbana mame ne zaboravite da popunite svoju veliku tašnu nekim sveže ubranim crvenim ružama...

M.L.

Pročitano 1366 puta Poslednji put izmenjeno subota, 17 oktobar 2015 23:32

Prijavljivanje/Registracija