utorak, 20 oktobar 2015 23:17

Kako biti seksi trudnica? Istaknut

Objavila
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Samo zato što ste trudne bi se trebale osećati neprivlačno i seksualno nezanimljivo?

 

Za vreme trudnoće koža postaje lepša a grudi bujnije, nema razloga da se ne osjećate lepo i seksi!

Iskoristite promene na svom telu

Prvi korak u razumevanju trudnoće, od strane žene i njenog partnera je to da prihvate promene na telu.Najuočljivija promena je naravno rast stomaka i naravno želja ljudi da dotiču trbušćić, čak i stranci. To je ponekad simpatično no nekad ide na živce. Osim rasta stomaka u telu se povećava količina krvi. To znači i da je i protok krvi u vagini veći i da ste uzbuđenije nego inače. To je u većini slučajeva razlog zašto su neke žene u trudnoći pohotnije i uzbuđenije. Zanimljivi su i osećaji na koži jer je koža toplija nego inače zbog povećanog protoka krvi. Upravo su ove stvari važne za vaše samopouzdanje tokom trudnoće. Zašto biste samo bili  kod kuće  idite napolje, sredite se i pokažite daste lepa trudnica  koja doslovno sjaji. Ukoliko svim promenama na telu dodamo i povećanje grudi sigurno imate razloga za samopouzdanje i vašem partneru se to sigurno sviđa te se vi zbog toga osećate seksi.

Ne dozvolite jutarnjoj mučnini da uništi užitke

Tako zvana jutarnja mučnina je sastavni deo trudnoće Ključno pri tome je da vam partner stoji na raspolaganju i da vam je podrška. Ako ste vi njega  razmazile pohotom i velikim grudima, onda bi on vas trebao razumjeti kada vam je loše. Istina je da vrtoglavice i mučnine mogu uticati na ostatak dana i uništiti vam seksualni život. No trudnice prave grešku jer misle da će svaka telesna aktivnost još pogoršati vrtoglavice i mučnine, to nije tako. Loše osjećanje neće pogoršati seks s partnerom ili šetnja s prijateljicama. Seks je za vrijemetrudnoće   nešto posebno i donosi poseban užitak. Zbog vrlo osjetljivih grudi i bradavica, koje su napete po partnerovim jezikom. Partner samo mora paziti da s vama ne bude pregrub, jer  je vrlo osjetljivo razdoblje , zato mu to lepo objasnite i prepustite se užitku.

Zaboravite na široku odjeću 

Mnoge žene imaju u glavi, da se za vrijeme trudnoće trebaju oblačiti u široku odjeću koja je neatraktivna te misle da su zbog dobijenih kilograma neprivlačne u nekoj drugoj odjeći. To nikako nije istina, u dosta trgovina postoji deol za trudnice na kojima postojimnogo lepe i atraktivne garderobe u kojoj ćete se osjećati lepo i seksi. Ako pogledamo brojne zvijezde koje su se slikale gole za vrijeme trudnoće i pokazale svijetu da su trudnice posebno lepe i da itekako mogu biti seksi. Oduševljen će biti i partner,koji će vam s sigurno s veseljem pomoći pri izboru odeće ipodstaći vas dauprkos trbušćiću kupite nešto što vam stoji seksi.

Izvor:ww.intimatemedicine.com

 

 

 

 

Pročitano 3208 puta Poslednji put izmenjeno četvrtak, 22 oktobar 2015 10:01

Prijavljivanje/Registracija