sreda, 11 maj 2016 09:33

Značaj ispravno nameštenog bebi sedišta

Objavila
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ako posedujete auto i auto sedište, trebalo bi da pročitate ovu priču i pogledate slike.

Teška saobraćajna nesreca koja se desila u Tacoma (WA), mogla je da ima tragičan kraj. Zahvaljujući dobro postavljenim auto sedištima, dvoje dece i njihova mama su prošli mnogo bolje nego što to fotografije pokazuju.

 

Tog jutra je Kylee Barrett vozila svog petogodišnjeg sina u školu. U autu je je bio i njen dvogodišnji sin, Hunter, kada je auto naišao na deo puta koji je bio pod ledom. U pokušaju da izbegne sudar sa drugim automobilom, Barret je skrenula i auto je udario u drvo. Udarac je bio na strani gde je Hunter sedeo. Od siline udarca sedište se deformisalo, ali je sačuvalo dete čak i kada se auto prevrnuo. Hunter je zadobio prelom leve butne kosti, nekoliko modrica i ogrebotina. 

Jedna majka, Heather Viers, je iskoristila svoj Facebook profil ne bi li proširila priču o tome koliku su autosedišta bitna za decu: “Ovo sedište je kupljeno za 100 dolara, što znači da ne morate troštiti bogatstvo da bi deca bila sigurna. Bitno je da sedište ima sertifikat i da je pravilno postavljeno. To je ono od čega zavisi život deteta.“   

Barret je pokrenula https://www.gofundme.com/e9jfatj3 stranicu, kako bi prikupila novac za lecenje koje osiguranje ne pokriva. Ona govori o ovom strasnom događaju ne bi li informisala i druge roditelje. Kaže da je sva u modricama i sve je boli, ali ne može biti srećnija jer su njena deca sa njom.

 

Izvor: http://www.popsugar.com

 

 

Pročitano 3622 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 11 maj 2016 13:10

Prijavljivanje/Registracija