Dobrodošli u rubriku u kojoj možete potražiti savet astrologa.

Njeno je ime Ivona Beara a astrološka specijalnost:
Karmička astrologija, Astrologija odnosa, Prediktivna astrologija, Finansijska astrologija.

T: +381 (0)62 381 812
A: 0906 250 156
www.astrologivonabeara.com
www.facebook.com/ivonabearaastrolog

Učila astrologiju kod naših priznatih astrologa sa dugogodišnjim iskustvom Nikole Stojanovića i Jovane Lučić Gajić i tako nekako otisnula se sasvim slučajno u ove mistične i veoma izazovne vode. Numerologija daje neke smernice a astrologija je u odnosu na numerologiju dosta preciznija. A uporedo je stekla i ljubav prema kristalima, njihovim moćima i prema drevnoj kineskoj nauci "Feng Shui".

Postavite pitanje astrologu Ivoni sa obaveznim podacima:
datum, vreme i mesto rodjenja.

Posebna napomena:
Astro analiza predstavlja 45% potencijala, ostalih 55% Vi treba da iskorisite na pravi nacin.

Pitanja mogu da postavljaju samo registrovani korisnici. Molimo vas da se prijavite ili registrujete nalog.

milicafilip

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Rođena sam 7.10.1992 u 23:30 bivši partner 01.10.1989 oko 08:30 nisam baš sigurna, oboje u BG. Sa njim imam sina koji se rodio 04.11.2014. On ga nije prihvatio niti priznao, nemamo nikakav kontakt. Bili smo zajedno pet godina. Zanima me šta i kako će biti dalje?

- Poštovana, ono što ja mogu da vam kažem ovako ukratko bez detaljne analize jeste da on svesno izbegava obaveze prema vama i detetu. Muškarac koji je još uvek nezreo ( kako to niste primetili za 5 godina), sklon slobodi, a ne braku i porodici. Ovde nema bračne perspketive jer brak sa njim ne bi uspeo. A šta će se dalje dešavati, da li će i kada početi da viđa svoje dete  potrebno je da uradie detaljnu analizu uporednog hroskopa i prognostiku kod vašeg ličnog astrologa.

Pročitano 1059 puta

Prijavljivanje/Registracija