Dobrodošli u rubriku u kojoj možete potražiti savet pedijatra.

Na vaša pitanja odgovara pedijatar dr Ljiljana Turjaković Spasić iz Pedijatrijske ordinacije "Neven" iz Smedereva.

Ulica Davidovićeva 9,
Smederevo
T/F: +381 (0)26 61 7788
Radno vreme:
ponedeljak-petak od 9 do 13 i od 17 do 20 časova,
subota od 9 do 13 časova

ordinacijaneven@yahoo.com
www.facebook.com/ordinacijaneven

Pedijatrijska ordinacija Neven - čuvar smeha vašeg deteta!

Dobar dan, kako ste danas? Prvo pitanje koje ćete dobiti putem telefonskog poziva od strane jedne od najomiljenijih lekarki u Smederevu, Ljiljane Turjaković Spasić. Pedijatrijska ordinacija Neven brine o zdravlju vašeg deteta i nakon izvršenog pregleda i ustanovljene dijagnoze. U čekaonici nijedno dete neplače jer neverovatno topla atmosfera, ljubaznost, gomila prelepih i šarenih igračaka opustiće vas i vaše dete. Detaljna analiza i pregled vašeg deteta u miru i stručni savet specijaliste i vrhunskog lekara, smanjiće vaše brige i uštedeti vreme čekanja.

Pedijatrijska ordinacija Neven je osnovana 2001. godine. Specijalistički i subspecijalistički pedijatrijski pregledi, sistematski pregledi dece za polazak u vrtić i školu. Inhaliranje i aspiriranje, obrada rana i previjanje, obrada pupka i sora kod beba, davanje injekcija, tretmani logopeda i somatopeda, kućne posete. Saveti za negu i ishranu zdrave dece. Homeopatski metod lečenja dece.

Drage naše mame, vreme je da uštedite vreme i dobijete pravi savet u Pedijatrijskoj ordinaciji Neven – čuvaru osmeha vašeg deteta!

Pitanja mogu da postavljaju samo registrovani korisnici. Molimo vas da se prijavite ili registrujete nalog.

Nale

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Poštovanje Da li možete da mi kažete šta sve treba da uradim od analiza da bih shvatila koji je uzrok večito curenje nosa izbacivanje sekreta iz grla i nosa? Od septembra smo se razboleli moje dete i ja (u drugom stanju) evo i dan danas isto. Dobijao je antibiotike i kapi za nos al mu nisu pomogli. Bili smo čak i na moru i opet ništa. Bio je krenuo u vrtić pa sam mislila da je i zbog toga ali ja imam iste simptome već evo 3 mesec. Razmišljala sam da uradimo bris grla i nosa da vidimo možda postoji neka bakterija koja stvara taj problem. Ako možete da me posavetujete šta da radim? Hvala, da alergo test smo radili pre godinu dana ništa nije pokazivalo da je alergičan .

Draga Nale,  moje je mišljenje da  bi trebalo da  za  svoje dete odaberete  strpljivog i pouzadnog pedijatra i specijalistu za ORL bolesti  koji će na osnovu kliničkog pregleda i eventualno lab. nalaza znati  da prepoznaju problem i da vas što bezbolnije provedu  provedu kroz ovu fazu u životu Vašeg deteta. .Dete ne treba uvek  lečiti antibiotskom terapijom  već simptomatskim lekovima onako kako to bolest zahteva.Nastavite da svom detetu dajete  D3 vitamin onako kako je  propisano i mineral Zn .Trebalo bi razmišljati i o eventualnom davanju vakcine Synflorix  koja bi  vaše dete zaštila od infekcija  izazvanih Pneumokokom(Infekcije česte u ovom  uzrastu)..

 

Nekada je rešenje i odlaganje  boravka u vrtiću dok  dete  svojim odrastanjem  preraste bolesti za dati uzrast,. Mišljenja pedijatara su o ovome različita  a ja vam iznosim svoj stav. 

Pročitano 1657 puta

Prijavljivanje/Registracija