sreda, 11 mart 2015 08:32

Evo zašto mame nikada ništa ne stižu: video koji pokazuje drugu stranu majčinstva

Objavila
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Dok se mama Ester trudi da sve obaveze završi na vreme, mala Elija uporno mamu sabotira i vraća na početak! Ukoliko ste se nekad zapitali kako to da su majke uvek umorne, a ne završe sve obaveze, evo odgovora...

Blogerka Ester Anderson iz Teksasa snimila je video kojim je pokušala da pruži odgovor na pitanje zašto mame nikada ništa ne stižu. Ona je snimila svoj dan sa ćerkom Elijom koja ne prestaje da je sputava u obavljanju svakodnevnih stvari.

Zabavan video koji ima više od 50 miliona pregleda na Fejsbuku prikazuje tipičan dan u njenom domu u Teksasu, gde živi sa ćerkom Elijom i suprugom Tedom.

U jednom delu možemo videti klasičnu scenu - mama pokušava da složi veš, ali ne brže nego što ćerkica može da ga razvrca na pod.

Onda kada mama pokušava da napuni gornju fioku mašine za suđe Elija baca prljave, plastične tanjire iz donje po podu. Dok mama čisti ona obožava da se valja u prašini, a jedna od omiljenih aktivnosti jeste da bali po prozoru dok ih mama s druge strane glanca.

Estel je objavila video kako bi podelila svoja iskustva i prikazala majčinstvo s druge tačke gledišta.

“50 miliona pregleda za samo 24 sata mi pokazuje nisam jedina koja ima ovaj problem. Mislim da svaka majka može da se poveže s ovim“, kaže vredna mama.

Izvor: http://www.lisa.rs/

Pogledajte ovaj zanimljiv video

Pročitano 2760 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 11 mart 2015 08:37

Medije

Prijavljivanje/Registracija