BEBICA

BEBICA

Dok se mama Ester trudi da sve obaveze završi na vreme, mala Elija uporno mamu sabotira i vraća na početak! Ukoliko ste se nekad zapitali kako to da su majke uvek umorne, a ne završe sve obaveze, evo odgovora...

Svako od nas ima određene navike kada je spavanje u pitanju. Dok neki ne mogu da zamisle da celu noć provedu ležeći na leđima, drugi obožavaju da se tako ,,rašire'' preko kreveta.

Teksas jakne su se poslednjih nekoliko sezona vratile na modnu scenu raznovrsnije nego ikad!

Nose ih svi, nose svuda i uklapaju uz svaki stil.

Problem neodgovarajućeg unosa joda u mnogim zemljama je rešen jodiranjem soli, ali još nije potvrđeno da li je unos joda obogaćenom solju dovoljan da zadovolji potrebe trudnica, s obzirom da su tokom trudnoće potrebe za tim elementom oko 50 odsto veće.

Omogućite im da osete prirodu: Slobodna i nesputana igra na otvorenom ne samo da je zdrava za pravilan fizički razvoj nego i podstiče maštu, društvenost i empatiju.

utorak, 24 februar 2015 19:18

Meditacija čuva mozak

Osobe koje dugotrajno meditiraju imaju usporen gubitak moždane mase u starijoj životnoj dobi, pokazalo je novo američko istraživanje.

sreda, 18 februar 2015 10:45

Sportska masaža - leči i dušu i telo

Masaža se može nazvati alternativnom medicinom koja je potrebna je svakome i poželjna u različitoj životnoj dobi. Kvalitetna masaža uz adekvatnu tehniku najbolje je rešenje za relaksaciju i osveženje celog tela.

sreda, 18 februar 2015 10:26

Šta ćemo nositi ovog proleća?

Široke pantalone sa visokim strukom, providne bluze, asimetrični krojevi, cvetni dezeni i široke pruge, karneri i čipka, biće aktuelni kada malo otopli, istakli su dizajneri na Nedelji mode u Parizu. Preostaje vam samo da izaberete kombinacije koje vam se dopadaju i uklapaju u vaš stil.

Ako to još niste shvatile same, molim poslušajte ovaj savet, objašnjava jedna dama..

U nastavku možete pročitati pismo jedne domaćice koje je upućeno svim ženama, a koja želi svoje životno iskustvo da podeli sa vama. Prenosimo vam ga u celosti…

Smanjenje tiroksina, hormona koji proizvodi štitna žlezda, čine telo da uspori, dobije na težini, bude umorno, a kako se metabolizam usporava, često dolazi i do uvećanja telesne težine i zatvora...

Strana 1 od 11

Prijavljivanje/Registracija