nedelja, 10 april 2016 18:58

Trend pletenica

Objavila
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

Trend pletenice u kosi već nekoliko sezona caruje medju frizurama. Skoro svaka slavna ličnost je u nekom trenutku imala ispletenu kosu. S obzirom da je pletenica brza i zabavna zamena za konjski rep, a i da s njom može da se postigne i kežual i glamurozan izgled, nije ni čudo što joj popularnost raste vrtoglavom brzinom. Tolika popularnost potisnula je los imidz pletenica kao staromodne frizure.

 Predlažemo vam nekoliko različitih pletenica…

 

Pletenica “vodopad”

 

Ova pletenica će bez sumnje, vašoj kosi dati razigran i zabavan izgled. Iako na prvi pogled deluje kompikovano, kad je jednom napravite, videćete da je ova frizura zapravo vrlo jednostavna.

 

Dobro je to što ovu pletenicu uvek možete da osvežite novim detaljima. Možete da je nosite kao običnu pletenicu, kao “riblju kost” ili da je ukrasite sa nekom cvetnom šnalicom.

Isto tako, možete da je ispletete samo na jednoj strani ili da produžite preko glave i da je završite na drugoj strani.

 U prilogu pogledajte tutorijal.

Pletenica “riblja kost”

Pletenica “riblja kost” je uvek izazivala divljenje zbog njene složene teksture. Mnoge holivudske dame su koristile i koriste “wow” efekat koji ova pletenica daje.

Pa onda, bez razmišljanja probajte ovaj hot trend, a olakšavajuća okolnost je što ne mora da bude ispletena savršeno zategnuto. Razbarušen izgled je vrlo moderan.

Tutorijal je u prilogu.

Razbarušena pletenica sa strane

Ova pletenica se pravi vrlo lako, za samo nekoliko sekundi i prosto zrači seksipilom. Sigurno vam ne treba više razloga da biste probali ovaj trend kojim su se zarazile i manekenke na modnim pistama i slavne ličnosti šou-biznisa.

Urolana pletenica “uže”

Frizura “uže” ni u kom slučaju nije tipična pletenica i deluje vrlo glamurozno i intrigantno, pa se može koristiti za neke svečane prilike.

Vjerovatno ste se i vi uvijek pitale kako ova pletenica stoji, a da se ne odmota. Trik je u tome da dva odvojena pramena uvrćete u jednom pravcu, a onda ih zamotate jedan oko drugog u suprotni pravac.

 

Izvor: http://www.zenasamja.me/ljepota/206/trendi-pletenice

Pročitano 3098 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 11 april 2016 16:16
Boyanna

Honesty is very expensive gift, don't expect it from cheap people.

Medije

Prijavljivanje/Registracija