nedelja, 16 novembar 2014 00:00

Kako da nosite flanelsku košulju - inspiracija za jesen i zimu

Objavila
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Tople flanelske košulje su sjajan odevni komad za hladne dane. 

Flanel je materijal pravljen od mekane vune, jako je topao, tako da će vam dobra košulja od flanela biti najbolji prijatelj kada se temperature spuste blizu nule.

 A pošto je karirano u modi i ove sezone izaberite košulju sa ovim printom i spremne ste za sezonu jesen-zima.

Pogledajte naš mali vodič koji će vam dati ideje kako da je nosite.

1. Preko haljine - Košulja obučena preko haljine će vašem izgledu dati jednu ležernu notu, a i ovo je savršen način da usku mini haljinu učinite prikladnom za dnevne varijante.

2. Slojevito - Kada je napolju zaista hladno, flanelska košulja može da posluži kao jedan sloj odevanja. Ispod nje obucite rolku, a preko sako i kaput i ne brinite - hladno vam sigurno neće biti, a  izgledaćete šik i stilizovano.

3. Oko struka - Ovaj način nošenja košulja je bio popularan tokom '90ih,  a sada se vratio na velika vrata. Košulju vezanu oko struka možete nositi kako na suknje i haljine, tako i na farmerke, pantalone, šortseve. Svakom izgledu će dati jednu ležernu pank notu. 

4. Uz suknje - Ove košulje će idealno ići uz mini suknje. Podvrnite rukave, otkopčajte koje dugme i izgledaćete opušteno i šik!

5. Pozajmite je od dečka - Ukoliko vaš dečko ima flanelsku kariranu košulju slobodno je s vremena na vreme pozajmite. Učinite je ženstvenijom tako što ćete podvrnuti preduge rukave i prednji deo uvući u suknju ili pantalone. 

6. Košulja kao suknja - Košulja može i da ,,glumi'' suknju. Vežite je oko struka, rukave prebacite napred  i vežite u mašnu, ispod obucite debele čarape i spremne ste! 

7. Ispod džempera - Košulja koja neobavezno viri ispod debelog zimskog džempera će biti sjajan detalj koji će osvežiti celu kombinaciju. 

8. Košulja + uske farmerke - Ovo je jedna od kombinacija sa kojom nikada ne možete da pogrešite! Košulju možete prebaciti preko ili uvući u farmerke ukoliko želite da istaknete struk.

9. Rokerski šik - Karirana košulja, kožna jakna i crno od glave do pete je odličan recept za pank-rok izgled. Ipak ako želite svemu da date jednu ženstvenu notu, obucite i suknju A kroja.

Izvor: http://mogujatosama.rs/

Pročitano 1995 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 16 novembar 2014 19:41

Prijavljivanje/Registracija