utorak, 29 decembar 2015 19:29

Moda za mame: 8 pravila za odabir novogodišnje haljine Istaknut

Objavila
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ukoliko još uvek niste izabrali odevnu kombinaciju u kojoj ćete dočekati Novu godinu, priskačemo vam u pomoć i to sa osnovnim pravilima pri izboru novogodišnje haljine.

 Najženstveniji i najomiljeniji model skoro svake pripadnice lepšeg pola daje vam pregršt opcija, od kojih je sigurno neka vaša. Evo detalja koji će vam pomoći da odaberete najbolju moguću haljinu: 

1. Ukoliko nemate dovoljno finansija da kupite novu haljinu, izaberite najomiljeniju koju ćete ponoviti nekom upečatljivom ogrlicom.

2. Ukoliko nameravate da Novu godinu dočekate u krugu porodice, onda je najbolje da obučete koktel haljinu diskretnog dekoltea, preko koje možete da nosite ogrtač od nekog atraktivnog materijala. 

3. Čipka, neobični paneli, zvonasta donja suknja i til materijali su smernice koje bi trebalo da vam pomognu u izboru haljine koja je privlačna, ali i zanimljiva.

4. U sferi aksesoara držite se minimalnog ukaršavanja. Za to veče vam je dovoljno da imate jedan upečatljiv komad nakita, i to minđuše ili ogrlicu, atraktivne salonke ili sandale i torbicu u jarkoj boji, po mogućstvu sa resama. Ova kombinacija učiniće i najobičniju malu crnu haljinu neobičnom i primetnom. 

5. Za vreme Nove godine, sva modna pravila padaju u vodu. Na primer: slobodno možete da kombinujete haljinu i ravne cipele.   

6. U sferi obuće, iako su najsavršeniji model, salonke, predlažemo vam da malo eksperimentišete: haljina sa resama i platforme s otvorenim prstima; haljina A kroja sa štrasom, zatvorenog dekoltea i ravne, kožne, lakovane cipele; ili haljina u enimal printu i lakovane kožne poluduboke čizmice. 

7. Sedamdesete su u modi, a to znači samo jedno - rese i zvonasta forma haljine su u trendu. 

8. U sferi boja, držite se teorije - kada imate sumnju, odlučite se za crvenu.

Izvor: Elle.rs

Pročitano 1621 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 29 decembar 2015 20:55

Prijavljivanje/Registracija