petak, 01 januar 2016 14:46

Ovo su boje 2016: Rose Quartz i Serenity Istaknut

Objavila
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Boja koja je obeležila 2015. godinu je Marsala, Black-Black Orchid bila je hit 2014., dok je za 2013. godinu izabrana boja Emerald.

 

Ove, 2016. godine imamo dve boje: Rose Quartz i Serenity. Prvi put, Pantone je odabrao dve nežne, baby-obojene pastelne boje.

Sereniti boja je baby plava boja, dok je Rose Quartz bledo roze. Ove dve boje kada se kombinuju zajedno čine savršen balans; hladniji mirni tonovi plave i topliji ružičasti, što odražava mir i dobrobit. Takođe, valja napomenuti da ova kombinacija menja tradicionalno shvatanje boja i da će uticati na modu, kućni dekor, i svaku drugu oblast dizajna.

Bebi plava ili boja spokojstva će doneti osećaj opuštenosti i predaha, čak i u trenucima kada niste u dobrom raspoloženju, dok bledo roze ili roze kvarc boja prenosi smisao sabranosti i samilosti, i moramo da kažemo da je ovo nežna i veoma ubedljiva boja.

Ove boje takođe mogu biti kombinovane sa tonovima srebra za prelepi izgled. Roksanda Ilinčić, Džil Sander, Viktorija Bekam, JW Anderson i Miu Miu su već pokazali svoje modele na pisti, pokazujući svoje planove koji su zasnovani na bojama sezone 2016.

Ljudi su u potrazi za nečim što ih umiruje, a ove dve boje govore o dobrobitu i zdravlju, i svim ostalim pozitivnim aspektima koji utiču na naše živote. Boje mogu nositi i muškarci i žene.

Pronašli smo neke neverovatne kombinacije da vas inspirišu i probude vašu kreativnost.

Izvor:Grazia

Pročitano 2186 puta Poslednji put izmenjeno petak, 01 januar 2016 16:08

Prijavljivanje/Registracija