nedelja, 25 septembar 2016 16:11

Najmoderniji aksesoari jeseni

Objavila
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Najmoderniji aksesoari jeseni

Kontrastne boje, sočne nijanse i sjajni akcenti...

Pre odlaska u prodavnice zapamtite kako izgleda vaša omiljena vila.

Reke mleka i ružičaste jabuke, plavo more u kome plivaju ribice - sve ovo je sadržano u sadašnjim kolekcijama aksesoara: cipele, torbe, naočare i nakit.

Da li ćete postati Snežana ili Gospodarica mora - pitanje je raspoloženja. Glavna stvar je da su svi modeli kao iz bajke sa srećnim krajem.

Mlečni tonovi

Delikatne nijanse toplog mleka su idealna baza za moderne kontrastne boje. Ove jeseni vladaju modni dodaci sa kontrastnim detaljima – za svaki dan možete izabrati sa detaljima u crnoj ili ponoćno plavoj boji, a za svečanije izlaske možete koristiti stvari sa zlatnim elementima.

Sočni miks

Nijanse ukusnog bobičastog voća - od svetle do tamne jagode - kupine - borovnice vam sugerišu da je pravo vreme da obezbedite vitamine za celu sezonu. Tako bogata paleta će izgledati posebno dobro na komadima koji imaju izražajan oblik. Geometrijski obrasci i veliki elementi stvaraju grafičke siluete na aksesoarima. Crvene beretke podsećaju na bajku o Crvenkapi. Čvrste torbe i cipele sa stabilnom štiklom ne ostavljaju nikakve sumnje o karakteru glavne junakinje. Junakinja ove bajke će biti u stanju da se brine za sebe i neće čekati dolazak lovca. Ovo je emancipovana bajka i u svakom slučaju se čuvajte vukova!

Aksesoari su sa velikim metalnim okovima, a rukavice sa metalnim nitnama daju podršku Rock 'n' Roll temi.

Nebo sa dijamantima

Štras i biseri, kao što su zvezde rasute po crnom somotu, osvojiće prave romantike. Prelivajuće kamenje i sjaj metala stvaraju pravu magiju. Rukavice ukrašene zvezdama ili setovi prstenja su pogodni za formalne ali i svečanije odevne kombinacije.  

Na Internetu se ne gasi debata o novom zodijačkom sazvežđu, a ova vruća tema inspiriše dizajnere za stvaranje astronomskih motiva, a astrološke aspekte je najbolje prepustiti profesionalcima. Nijanse bakra, mesinga i biserni sjaj ohrabruju. Cipele ukrašene na ovaj način, biće sjajan dodatak lakonskoj haljini.

Svakodnevni život nije razlog da odbijete da sijate. Narukvice sa biserima ili metalik torba pogodne su za svakodnevne izlaske.

Sve nijanse mora takođe su vidljive u novim kolekcijama aksesoara. Paleta okeana se vrlo lepo uklapa sa klasičnom paletom jesenjih boja. S vremena na vreme modni kritičari pišu da je ova nijansa plave - nova crna. Dizajneri nude svoj pogled i koriste ove dve boje zajedno, koji mogu da žive zajedno kao par.

Uz tonove okeana tu su i sofisticirane zelene nijanse: dramatična tamno tirkizna i boja Crvenog mora, kao i nijanse algi.

Torba sa obrascima i psihodelični broševi podsetiće nas na moderan retro izgled. U centru pažnje su šezdesete i nešto konzervativnije sedamdesete.

Ovi modni dodaci su najbolji lek za jesenji bluz.

Izvor:http://www.grazia.rs/moda

 

 

Pročitano 2179 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 25 septembar 2016 16:19

Prijavljivanje/Registracija